2011. május 31., kedd

DISPLEX polírozó paszta PDA MOBIL MP3 MP4 GPS - Jelenlegi ára: 1 228 Ft

DISPLEX polírozó paszta
Általános ismertető:
A plexi anyaga miatt a felületek a legnagyobb óvatosság mellett is gyakran karcosak lesznek.
Elhalványul a fényük és minden próbálkozás ellenére azok is maradnak, így jócskán vesztenek az értékükből. A DISPLEX plexipolír visszaadja az újkori fényt és csillogást, a karcolásokat eredményesen kijavítja, nem hagy nyomot, nem fehéredik ki és könnyen feldörzsölhető.
Egy 5 g-os tubus minimum 6-8 alkalomra (telefonra) elég.
A DISPLEX speciális polír csak plexi felületekre használható! Anyaga és szemcséi miatt a festett felületeket célszerű takarni (pl. cellux-szal lereagsztani), mert azt is ledörzsölheti.
Használat:
A felületre egy bors-szemnyi mennyiséget felhordunk, majd természetes vattával vagy igen finom pamut textíliával, esetleg szarvasbőrrel a krémet eldörzsöljük. A kifejezetten karcos/homályos területeken egyenletesen körkörösen vagy vonalban polírozzuk kb. 20-30 másodpercig, majd 10-15 másodpercig várunk, hogy száradjon/párologjon, azután a textil vagy vatta tiszta felületével ismételten átdörzsöljük, kifényesítjük.
A termék igen mély karcolásokat is eltüntet, a kiváló végeredmény érdekében így két-háromszor (akár többször is) megismételjük. Tapasztalatok és nyilvános extrém tesztek is igazolják, hogy 2-3 percnyi polírozással tényleg karcmentes és csillogó felületet kaphatunk.
Érintőképernyős készülékhez nem javasolt a használata!



Jelenlegi ára: 1 228 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 12:27
. DISPLEX polírozó paszta PDA MOBIL MP3 MP4 GPS - Jelenlegi ára: 1 228 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése