2011. június 28., kedd

Todorovic, Dragan: Félbeszakadt napok krónikája - Jelenlegi ára: 2 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Félbeszakadt napok krónikájaA könyv listaára: 2700 Ft. Leírás:
Az Angliában élő szerb írótól első ízben jelenik meg könyv magyarul, ráadásul a mostani az első, melyet új hazájának nyelvén, angolul írt. A regény hőse, Boris Bulić 1999 tavaszán Torontóból érkezik haza Belgrádba. Budapesten száll le, hogy egy Belgrádba tartó minibusszal továbbutazzon apja temetésére. Az úton ugyanaz a férfi fuvarozza, akinek segítségével emigrált, így aztán gyorsan jönnek az emlékek a NATO-bombák árnyékában, a rég látott, ismerős helyszíneken felidéződnek a botrányba fulladt konceptuális művészeti kiállítások, melyekkel a Milosević-rezsim ellen tiltakozott, de mindenekelőtt édesapja alakja, aki a jugoszláv hadsereg tábornokaként üdvözölte a szeparatista törekvések elleni katonai fellépést. Leginkább mégis egy régi seb szakad fel, egy bűn, melyet valaha, a nehéz időkben zenész barátja ellen követett el, amikor magával vitte kedvesét, Sarát nyugatra. Végül is ez az út csakis katasztrófába vezethet, Boris légitámadás közben meghal, otthon maradt, és kóros emlékezetvesztésben szenvedő barátjának a visszatért Sara adja át búcsúlevelét, melyben köszönetet mond hűségéért, bocsánatáért és mert zenéjével tartotta bennük a lelket. A manapság egyre elterjedtebb önelemző memoár és a posztmodern családregény határán álló vallomásos-realista próza kedvelőinek ajánlható a könyvészetileg is igényes kiadvány. ISBN: 978-963-07-9131-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 270 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 19:59
. Todorovic, Dragan: Félbeszakadt napok krónikája - Jelenlegi ára: 2 270 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése