2011. május 9., hétfő

Férfi,új,ROBOT FISH farmernadrág,38.AKCIÓ - Jelenlegi ára: 5 590 Ft


ROBOTFISH
Trendi, márványosan koptatott férfi farmer
38-as méret
Ajánlott centiméteres méretek:
Ülepe elöl: 30 cm.
Ülepe hátul: 42 cm.
Külső szárhossz: 116 cm.
Belső sárhossz:  91 cm.
Derékbőség: 2x 45 cm.
PRÓBA LEHETŐSÉG MINDEN TERMÉKÜNKRE!
ÁRUCSERE MINDEN ESETBEN VAN 8 NAPON BELÜL!
A POSTAKÖLTSÉG A VEVŐT TERHELI!
HA MÉGSEM TUDUNK CSERÉLNI ÁRUHIÁNY MIATT, ÚGY LEVÁSÁROLHATÓ A TERMÉK  ÁRA, VAGY MINDEN ESETBEN A TERMÉK ÁRÁT VISSZAADJUK !
A FIZETÉSRE 7 NAPOT VÁROK, HA NEM TÖRTÉNIK MEG ÚGY NEGATÍVAN ÉRTÉKELEK ÉS ÚJRA AUKCIÓRA BOCSÁJTOM A TERMÉKET, a vásárlót pedig letiltom a további vásárlás lehetőségéről!
Vásárlás után & Fizetési feltételek
Vásárlás után egy automatikus vásárlásértesítőt küld a Vatera a nevünkben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges információkat!   (céges bankszámlaszám, így szükséges a cég nevét megjegyezni bankban történő pénztári készpénzbefizetés esetén). Fizetés: átutalás, vagy személyesen történhet. Megkérném, hogy a fizetést a vásárlástól számított 7 napon belül rendezze, mert 7 nap elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a Vatera rendszerébe, és letiltom a licit lehetőségéről!
Postázás
SzemélyesátvételBudapestitelephelyünkön a XVII. kerületben lehetséges (próbára VAN lehetőség!! )! Postázás a banki jóváírást követő munkanapon történik!
Szerzői jogvédelem, Copyright
Aukcióinkban szereplő valamennyi anyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogok tulajdonosának, az oldal szerzőjének engedélye nélkül tilosazott található anyagok (fotók, grafikák, termékleírások) másolása, módosítása, terjesztése, publikálása, letöltése, vagy más módon történő felhasználása üzleti célokra. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a fent nevezett anyagok vagy azok részeinek más szerveren vagy bármely internetes oldalakon történő elhelyezése. Fotók és termékleírások felhasználása megsérti a  szerzői jogot, és büntetőjogi következményeket von maga után.
 



Jelenlegi ára: 5 590 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 22:11
. Férfi,új,ROBOT FISH farmernadrág,38.AKCIÓ - Jelenlegi ára: 5 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése